LITTLE KNOWN FACTS ABOUT سالن کنفرانس.

Little Known Facts About سالن کنفرانس.

Little Known Facts About سالن کنفرانس.

Blog Article

از آن جا که این دسته از میزها صفحه ای بزرگ و پهن دارند، برای برگزاری کلاس های آموزشی کارکنان مناسب هستند.

ویدئو کنفرانس: یکی از مهمترین تجهیزات در اتاق کنفرانس مدرن، استفاده از سیستم ویدئو کنفرانس است. بر اساس این سیستم، فرد می‌تواند به راحتی در حین صحبت کردن، تصاویر مربوط را روی صفحه نمایشگر بزرگ داخل اتاق به اشتراک بگذارد.

آمفی‌تئاترها، سالن‌های همایش و سالن‌های کنفرانس از جمله پرکاربردترین فضاهای داخلی در مجموعه‌های فرهنگی، اداری و تجاری هستند. کاربری این سالن‌ها به‌گونه‌ای است که به سبک‌های ویژه طراحی و تجهیزات خاصی نیاز دارند.

میزهای کنفرانس دایره ای به منظور راحتی افراد در هنگام نشستن، تنها دارای یک پایه در مرکز صندلی هستند.

این دستگاه با ذخیره موقعیت هر میکروفون در داخل خود با روشن شدن میکروفون فرمان را به دوربین ارسال می نماید و دوربین به صورت اتوماتیک به طرف شخص حرکت می نماید.

نورپردازی یکی از مهمترین عوامل تاثیر گذار در روحیه و عملکرد افراد است. اگر شما نور کافی را در فضا ایجاد نکنید، باعث ایجاد کسالت و خستگی افراد حاضر در جلسه می شوید.

استفاده از نور طبیعی در طراحی اتاق کنفرانس می‌تواند تمرکز و تعامل کارکنان را بهبود بخشد. مطالعات نشان داده‌اند که در معرض نور website طبیعی بیشتر قرار گرفتن در دفاتر، سلامت و بهره‌وری کارکنان را افزایش می‌دهد.

یکی از کاربردهای سیستم صوت کنفرانس پخش صدای حاضرین در جلسه ، پخش صدای لپ تاپ یا استفاده از سورس های صوتی دیگر می باشد.

رنگ بندی اتاق کنفرانس هم عامل مهمی در تجهیز اتاق کنفرانس محسوب می‌شود. اصولا باید بین رنگ دیوارها و پرده‌ها با مبلمان همخوانی وجود داشته باشد. همچنین اگر می خواهید اتاق شما بزرگتر و روشن تر جلوه دهد، بهتر است که رنگ روشن را برای فضا استفاده کنید.

از طرفی فراموش نکنید که معمولا کسی از جلسات کاری لذت نمی‌برد؛ اما یک اتاق جلسه با سازماندهی و تجهیزات نامناسب، تحمل جلسات و مشارکت فعال در آنها را سخت‌تر هم می‌کند.

البته می‌دانیم که همه می‌دانید اولین تجهیزات مهم در اتاق کنفرانس میز کنفرانس و صندلی اداری است که جزئی از مبلمان اداری بحساب می آید. با این حال باز هم به شما یادآوری می‌کنیم.

اسپیکر سالن کنفرانس به لحاظ نوع به دو مدل سقفی و دیواری (دکوراتیو) تقسیم می شود که با توجه معماری سالن، ارتفاع سقف و نظر کارفرما انتخاب می گردد.

چیدمان میز اداری؛ مهم‌ترین نکات چیدمان میز کار ۱۳-۰۸-۱۴۰۲ بررسی انواع پارتیشن بندی مغازه ۱۳-۰۸-۱۴۰۲ معرفی جامع انواع پارتیشن بندی مطب دندانپزشکی ۱۳-۰۸-۱۴۰۲ آشنایی با استانداردهای طراحی مطب دندانپزشکی ۱۳-۰۸-۱۴۰۲ راهنمای جامع انتخاب ابعاد پارتیشن اداری: بهینه‌سازی فضا و افزایش بهره‌وری ۱۳-۰۸-۱۴۰۲

شما عزیزان میتوانید با در نظر گرفتن بودجه ای که در اختیار دارید و اینکه از چه امکاناتی می خواهید در سالن تان استفاده کنید این هزینه را برآورد کنید.

Report this page